AKROBATIKA

Deskanje na snegu je kompleksen ekstremni šport pri katerem uporabljamo mišice celotnega telesa. Če želimo na snegu pravilno izvajati akrobacije, trike in hkrati uživati, se moramo dobro kondicijsko in fizično pripraviti. Priporočljivo je tudi pridobiti veščine akrobatike in gimnastike, saj pripomoreta h gibčnosti, okretnosti in koordinaciji v prostoru.

Ker delamo zelo kvalitetno za razvoj otrok na vseh področjih, sodelujemo tudi z gimnastičnim centrom GIB (Ljubljana-Šiška), ki je za akrobate pravi raj. Trike, ki jih treniramo na ponjavi, prenesemo na sneg in jih izvajamo na skakalnicah. Vse to se dogaja pod vodstvom izkušenih trenerjev v MUNGO FREESTYLE ŠOLI BORDANJA.

AKROBATIKA

Trening akrobatike poteka v GIBU v Ljubljani, pod vodstvom izkušenega trenerja gimnastike in akrobatike. Trening traja uro in pol, sestavljen pa je iz vaj za moč in gibljivost ter raznolikih gimnastičnih in akrobatskih elementov (npr. skoki s prožno ponjavo, salte, premeti, skakanje z desko na trampolinu, stoja). Vabljeni, da se treninga udeležite. Za člane Mungo kluba je cena vadbe akcijska, in sicer 40€/mesec.

Gimnastični center GIB ŠIŠKA

SREDA: 19.00 – 20.30

Vadnina: 40€/mesec