.:: Mungo.si ::.

Spomladanska klasika

Po obdobju slabšega vremena smo le našli čas in primerno vreme za turno smuko po daljšem času. Petkovo sončno dopoldne smo izkoristili za vzpon na Malo Mojstrovko. Z Vršiča odrinemo 8.15, ko prvi že prihajajo nazaj s svojih tur (ekstremisti). Na Vršiču je snega še ogromno, nekaj so ga nanesli tudi plazovi, zato je ob pluženju ceste nastalo nekaj velikanskih tunelov. Snežne razmere so bile naravnost perfektne. Južen sneg že pri vzpenjanju, brez potrebe po cepinu in derezah, pri vožnji navzdol pa prav tako južen sneg, ki je na nekaterih predelih že malo štopal. Za spust smo tokrat izbrali Drevesnico, od koder smo potem še dobre pol ure pešačili do avta, vendar se je splačalo, saj je smuka daljša in odlična. Celotno turo nas je spremljalo sonce, pred sputom so se začeli nabirati oblaki, tako da smo jo počasi mahnili v dolino. 
Konec z nasmeški do ušes in s spomladansko Vršiško klasiko v žepu. 

Kaprun trip 2013

Prvi dnevi v novi sezoni so vedno super, letos pa še posebej, saj smo se z ekipo odpravili na avstrijski ledenik Kitzsteinhorn! 

Vreme in snežne razmere so nam šle na roko, park je bil vzorno urejen, družba pa seveda najboljša! Preverite v kratkem filmčku:

Še kakšen dan pa bo sneg tudi pri nas, zima že trka na vrata, tako da v kratkem zagotovo kak TUBASEŠN :)

 

 

Kaprun trip 2013 fotoreport

Mungoti smo od 31.10. do 2.11. napadali Kitzstenhorn, ledenik nad Kaprunom, kjer so lokalni šejparji na večnem ledu 3000m nad morjem uredili izjemen snowpark. Imeli smo se noooro, saj nas je že prvi dan pričakalo nekaj powderja in pa sonček, ki je vstrajal tudi drugi dan, v soboto pa se je samo še popoldne poslovil od nas. Seveda smo naredili tudi nekaj posnetkov, ki so že v procesu montaže. Do objave edita pa nekaj fotk iz odprave. Ček it!

DSCN0463

Več

Priporočamo še

kits4

ski-logo

ripcurl-logo

different-logo

logo crn

impulz

Cerkno webcam

Prijava

Loading ...