.:: Mungo.si ::.

Spomladanska klasika

Po obdobju slabšega vremena smo le našli čas in primerno vreme za turno smuko po daljšem času. Petkovo sončno dopoldne smo izkoristili za vzpon na Malo Mojstrovko. Z Vršiča odrinemo 8.15, ko prvi že prihajajo nazaj s svojih tur (ekstremisti). Na Vršiču je snega še ogromno, nekaj so ga nanesli tudi plazovi, zato je ob pluženju ceste nastalo nekaj velikanskih tunelov. Snežne razmere so bile naravnost perfektne. Južen sneg že pri vzpenjanju, brez potrebe po cepinu in derezah, pri vožnji navzdol pa prav tako južen sneg, ki je na nekaterih predelih že malo štopal. Za spust smo tokrat izbrali Drevesnico, od koder smo potem še dobre pol ure pešačili do avta, vendar se je splačalo, saj je smuka daljša in odlična. Celotno turo nas je spremljalo sonce, pred sputom so se začeli nabirati oblaki, tako da smo jo počasi mahnili v dolino. 
Konec z nasmeški do ušes in s spomladansko Vršiško klasiko v žepu. 

Cerkno webcam

 

Mungo Stars

Končno so tudi naši najmlajši člani dobili svoj video in še kako so si ga zaslužili! Otroci v Mungo freestyle šoli napredujejo iz dneva v dan, tako da je iz sezono v sezono opazen očiten napredek, poželi smo tudi veliko uspehov na državnih tekmovanjih. Mali Mungoti že obvladajo trike na različnih objektih v snowboard parkih, nekaj smo jih tudi posneli in združili v zabaven video.
Če so vam triki všeč, nikar ne odlašajte in se nam čimprej pridružite na treningih na snegu, ali na treningih v dvorani (ponedeljek 17.30). Če pa se za deskanje na snegu šele navdušujete se udeležite začetniških tečajev v decembru in januarju (točni termini bodo še objavljeni) in freestyle kampov za naprednejše deskarje. Na prvi izlet na avstrijski ledenik se odpravljamo že za krompirjeve počitnice, tako da spremljajte našo spletno stran in Facebook za več informacij.

Spodnji video smo posneli v sezoni 2013/14 na smučiščih Cerkno, Vogel, Rogla, Krvavec in Dachstein! Uživajte v gledanju:LP Žiga (Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. )
EŠK Mungo

Priporočamo še

kits4

ski-logo

ripcurl-logo

different-logo

logo crn

impulz

Prijava