.:: Mungo.si ::.

Viševnik

V nedeljo smo jo mahnili na Viševnik. Na Gorenjskem je bilo že zjutraj sončno, tako da je bila izbira destinacije pravilna. Z vidika snega malo manj, saj ga v spodnjem delu na smučišču ni več in je treba sestopiti peš, vendar časa za daljšo turo ni bilo, zaradi popoldanskega pikinika. :) Med vzpenjanjem je občasno malo zapihalo, ampak smo zdržali in na vrhu našli brezvetrje, kjer nam je družbo delal nov prijatelj Haski. Po pavzi pa po hitrem postopku v dolino na dobrote z žara. Po odjenjanjem snegu po osrednjem žlebu je bila prava uživancija, spodaj pa še malo peš. Kratko, vendar sladko :) 

Cerkno webcam

 

Mungo Stars

Končno so tudi naši najmlajši člani dobili svoj video in še kako so si ga zaslužili! Otroci v Mungo freestyle šoli napredujejo iz dneva v dan, tako da je iz sezono v sezono opazen očiten napredek, poželi smo tudi veliko uspehov na državnih tekmovanjih. Mali Mungoti že obvladajo trike na različnih objektih v snowboard parkih, nekaj smo jih tudi posneli in združili v zabaven video.
Če so vam triki všeč, nikar ne odlašajte in se nam čimprej pridružite na treningih na snegu, ali na treningih v dvorani (ponedeljek 17.30). Če pa se za deskanje na snegu šele navdušujete se udeležite začetniških tečajev v decembru in januarju (točni termini bodo še objavljeni) in freestyle kampov za naprednejše deskarje. Na prvi izlet na avstrijski ledenik se odpravljamo že za krompirjeve počitnice, tako da spremljajte našo spletno stran in Facebook za več informacij.

Spodnji video smo posneli v sezoni 2013/14 na smučiščih Cerkno, Vogel, Rogla, Krvavec in Dachstein! Uživajte v gledanju:LP Žiga (Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. )
EŠK Mungo

Priporočamo še

kits4

ski-logo

ripcurl-logo

different-logo

logo crn

impulz

Prijava