.:: Mungo.si ::.

Viševnik

V nedeljo smo jo mahnili na Viševnik. Na Gorenjskem je bilo že zjutraj sončno, tako da je bila izbira destinacije pravilna. Z vidika snega malo manj, saj ga v spodnjem delu na smučišču ni več in je treba sestopiti peš, vendar časa za daljšo turo ni bilo, zaradi popoldanskega pikinika. :) Med vzpenjanjem je občasno malo zapihalo, ampak smo zdržali in na vrhu našli brezvetrje, kjer nam je družbo delal nov prijatelj Haski. Po pavzi pa po hitrem postopku v dolino na dobrote z žara. Po odjenjanjem snegu po osrednjem žlebu je bila prava uživancija, spodaj pa še malo peš. Kratko, vendar sladko :) 

Kaprun trip 2013

Prvi dnevi v novi sezoni so vedno super, letos pa še posebej, saj smo se z ekipo odpravili na avstrijski ledenik Kitzsteinhorn! 

Vreme in snežne razmere so nam šle na roko, park je bil vzorno urejen, družba pa seveda najboljša! Preverite v kratkem filmčku:

Še kakšen dan pa bo sneg tudi pri nas, zima že trka na vrata, tako da v kratkem zagotovo kak TUBASEŠN :)

 

 

Kaprun trip 2013 fotoreport

Mungoti smo od 31.10. do 2.11. napadali Kitzstenhorn, ledenik nad Kaprunom, kjer so lokalni šejparji na večnem ledu 3000m nad morjem uredili izjemen snowpark. Imeli smo se noooro, saj nas je že prvi dan pričakalo nekaj powderja in pa sonček, ki je vstrajal tudi drugi dan, v soboto pa se je samo še popoldne poslovil od nas. Seveda smo naredili tudi nekaj posnetkov, ki so že v procesu montaže. Do objave edita pa nekaj fotk iz odprave. Ček it!

DSCN0463

Več

Priporočamo še

kits4

ski-logo

ripcurl-logo

different-logo

logo crn

impulz

Cerkno webcam

Prijava

Loading ...