.:: Mungo.si ::.

Dachstein uspel!

Za konec zimske sezone smo se ob zaključku šolskega leta, še zadnjič v sezoni odpravili na sneg, in sicer na ledenik Dachstein v Avstriji. Pogoji niso bili idealni, vendar za poletno zabavo na snegu super. Trenirali smo lahko v beginner parku z lažjimi objekti, kot tudi v večjem, zahtevnejšem parku. Večino elementov smo preizkusili, posneli nekaj dobrih trikov in se seveda imeli super. Ob popoldanskih športnih aktivnostih (trampolin, odbojka na mivki, kopanje, skejtanje, gledanje SP) so trije dnevi ekpresno minili. Več pa naj povejo kar fotke same :)


Sedaj je čas za poletne športne aktivnosti, jeseni pa je na vrsti nov freestyle kamp!

 

Cerkno webcam

 

Mungo Stars

Končno so tudi naši najmlajši člani dobili svoj video in še kako so si ga zaslužili! Otroci v Mungo freestyle šoli napredujejo iz dneva v dan, tako da je iz sezono v sezono opazen očiten napredek, poželi smo tudi veliko uspehov na državnih tekmovanjih. Mali Mungoti že obvladajo trike na različnih objektih v snowboard parkih, nekaj smo jih tudi posneli in združili v zabaven video.
Če so vam triki všeč, nikar ne odlašajte in se nam čimprej pridružite na treningih na snegu, ali na treningih v dvorani (ponedeljek 17.30). Če pa se za deskanje na snegu šele navdušujete se udeležite začetniških tečajev v decembru in januarju (točni termini bodo še objavljeni) in freestyle kampov za naprednejše deskarje. Na prvi izlet na avstrijski ledenik se odpravljamo že za krompirjeve počitnice, tako da spremljajte našo spletno stran in Facebook za več informacij.

Spodnji video smo posneli v sezoni 2013/14 na smučiščih Cerkno, Vogel, Rogla, Krvavec in Dachstein! Uživajte v gledanju:LP Žiga (Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. )
EŠK Mungo

Priporočamo še

kits4

ski-logo

ripcurl-logo

different-logo

logo crn

impulz

Prijava