.:: Mungo.si ::.

Dachstein uspel!

Za konec zimske sezone smo se ob zaključku šolskega leta, še zadnjič v sezoni odpravili na sneg, in sicer na ledenik Dachstein v Avstriji. Pogoji niso bili idealni, vendar za poletno zabavo na snegu super. Trenirali smo lahko v beginner parku z lažjimi objekti, kot tudi v večjem, zahtevnejšem parku. Večino elementov smo preizkusili, posneli nekaj dobrih trikov in se seveda imeli super. Ob popoldanskih športnih aktivnostih (trampolin, odbojka na mivki, kopanje, skejtanje, gledanje SP) so trije dnevi ekpresno minili. Več pa naj povejo kar fotke same :)


Sedaj je čas za poletne športne aktivnosti, jeseni pa je na vrsti nov freestyle kamp!

 

Kaprun trip 2013

Prvi dnevi v novi sezoni so vedno super, letos pa še posebej, saj smo se z ekipo odpravili na avstrijski ledenik Kitzsteinhorn! 

Vreme in snežne razmere so nam šle na roko, park je bil vzorno urejen, družba pa seveda najboljša! Preverite v kratkem filmčku:

Še kakšen dan pa bo sneg tudi pri nas, zima že trka na vrata, tako da v kratkem zagotovo kak TUBASEŠN :)

 

 

Kaprun trip 2013 fotoreport

Mungoti smo od 31.10. do 2.11. napadali Kitzstenhorn, ledenik nad Kaprunom, kjer so lokalni šejparji na večnem ledu 3000m nad morjem uredili izjemen snowpark. Imeli smo se noooro, saj nas je že prvi dan pričakalo nekaj powderja in pa sonček, ki je vstrajal tudi drugi dan, v soboto pa se je samo še popoldne poslovil od nas. Seveda smo naredili tudi nekaj posnetkov, ki so že v procesu montaže. Do objave edita pa nekaj fotk iz odprave. Ček it!

DSCN0463

Več

Priporočamo še

kits4

ski-logo

ripcurl-logo

different-logo

logo crn

impulz

Cerkno webcam

Prijava

Loading ...