NOVA KOLEKCIJA!! KLIKNI TUKAJ!

 

Korenine MungoWear-a segajo že leta nazaj, ko smo se odločili narediti prve kratke majice, z namenom ponuditi poceni in kvaliteten produkt, ter na ta način širiti tudi promocija našega kluba.
Do sedaj smo ustvarili že veliko različnih kosov oblačil od kratkih,dolgih hlač in majic, puloverjev, zimskih in poletnih kap, ter nahrbtnikov.

Delo poteka tako, da se poda pobuda za določen izdelek in potem nekdo od naših članov organizira celoten potek proizvodnje, torej od pobiranja naročil, izdelavo načrta in dimenzij, izbiro blaga in usmeritev šivilje oziroma tiskarja.
Kdorkoli od naših članov ali pa tudi nečlanov lahko poda pobudo za izdelavo določene serije izdelkov, mi bomo ocenili ustreznost pobude, nato pa prešli k konkretni akciji.
Namen MungoWear-a je širiti ustvarjalnost in organiziranost pri tovrstnih projektih, ponuditi mladini cenejše produkte, kot jih je moč dobiti v prodajalnah, ter ustvarjati z oblačili tudi dobro promocijo za naš in vaš klub.
Možnosti MungoWear-a so neomejene in na tem mestu bi le še dodali, da bodo zelo dobrodošli vsi, ki bi na kakršen koli način radi ustvarjali lastno kolekcijo svojih najljubših oblačil – domače je tanajtabolš !

Vaš MungoWear

{gallery}wear{/gallery}

P.S.:
Tule pa je še LINK na staro kolekcijo, ki je še vedno navoljo v omejenih količinah in velikostih!