snow200Včeraj, 27. 2. je potekel rok za oddajo fotografij za FUNBOX nagradni fotografski natečaj. Na naslov foto@mungo.si smo dobili že kar nekaj lepih fotografij, a smo se kljub temu odločili, da podaljšamo rok za oddajo še za en mesec oz. do konca sezone v Mungo parku(če bo to prej). Torej za končni deadline (če ga ne bomo prestavili Cool) velja 3. april 2011.

Pravila ostajajo enaka: pošlejte nam največ 3 fotografije iz mungoparka na foto@mungo.si, zravn pa napišete svoje ime, primek ter naslov (ter po možnosti tudi osebo na fotografiji oz. fotografa, če to niste vi).

Najboljše tri fotografije bo EŠK Mungo simbolično nagradil, zmagovalca natečaja pa čaka tudi nagrada s strani glavnega sponzorja natečaja, trgovine FUNBOX (www.funbox.si). To je nahrbtnik višjega kakovostnega razreda znamke OGIO in kratka majica Creme.

Podrobna navodila, opis in pogoji sodelovanja so na voljo tukaj:
http://mungo.si/index.php/novice/snow/45-snowboard/263-nagradni-foto-nateaj

Vse tiste, ki ste se potrudili in ste nam do roka že poslali svoje fotografije, pa v vsakem primeru čaka simbolična nagrada! In če vam v tem času uspe fotografirati kaj boljšega, vam dovolimo, da še enkrat pošljete do 3 fotografije! Torej lahko sodelujete skupaj kar s šestimi fotkami. Pozor, to velja samo za tiste, ki ste nam do 27.2. že poslali vsaj eno fotografijo!

Torej vsi v park pa slikat!!!