Kaj je Rip Curl Girls Camp?
Deskarski kamp je rešitev za dekleta, ki dobijo občutek, da na deskanju ne napredujejo več, da se ne zabavajo več, tako kot v prvih dneh na deski, ko si želijo deskati in spoznati z dekleti, ki prav tako kot one uživajo v tem športu.
Rip Curl Girls Camps je tridnevni snowboard camp za dekleta od 14 leta dalje. Namenjen je tako začetnicam, kot tudi dekletom, ki so že vajene snow parkov in vožnje po celem snegu. Na campu bodo izboljšale nivo snowboard znanja, pridobile bodo samozavest, spoznale bodo osnove freestyla in freerida, servisiranja snowboarda, in še veliko več! Campi bodo potekali v manjših skupinah, katere bodo vodili izkušeni snowboard učitelji in učiteljice. Po končanem dnevu na snegu, pa imamo za udeleženke pripravljene številne zanimive aktivnosti!

Več o prireditvi na www.ripcurlgirlscamps.si

Kje bodo kampi?
Rip Curl Girls Camps bodo potekali na smučišču Soriška Planina nad gorsko vasico Sorica. Soriška planina ni veliko smučišče, je pa idealno za izvedbo tovrstnega kampa. Smučišče ponuja dovolj urejenih prog in tudi dovolj terenov, kjer bomo spoznavali osnove freerida.

Kdaj bodo kampi?
1. termin 4.2.- 6.2.2011
2. termin 18.2.- 20.2.2011