Kamp bo potekal od petka do ponedeljka (26.12. – 29.12. –> 4 dni) na smučišču Cerkno.  
Predviden program tečaja:
8.00-8.30 odhod, 9.30 zbor na smučišču, ogrevanje, 10.00-12.00 trening, vadba, 12.00-13.00 kosilo z videoanalizo prikazanega, 13.00-15.00 vadba, 15.30 odhod domov.
Kamp bodo vodili učitelji ustrezno licenco deskanja na snegu. Naj poudarimo, da v našem klubu želimo najboljše našim članom in bom/o prisluhnili njihovim željam. V planu je učenje začetnih prvin s poudarkom na osvajanju začetnih freestyle trikov, ki otroke ponavadi najbolj privlačijo. Učenje bo potekalo skupinsko z individualnim pristopom, v program učenja pa je vključena tudi videoanaliza, ki je ena bojših metod učenja, saj se otroci vidijo in ekranu in lažje vizualizirajo zadeve. V klubu se tega načina učenja poslužujemo že nekaj let, lani na koncu sezone je iz posnetkov nastal naslednji VIDEO. Seveda pa je v prvi vrsti zabava, za katero bo poskrbljeno vse 4 dni na snegu.
Cena 4 dnevnega kampa znaša 145€, za 2 otroka iz iste družine skupaj 270€V ceno je vključeno vse – prevoz na smučišče s klubskim kombijem, 4 dnevna vozovnica, 4x odlično kosilo v restavraciji na smučišču, videoanaliza, učenje in povrhu še darilna vrečka presenečenja.
Program bomo prilagajali pogojem na smučišču in željam otrok. V primeru zelo zelo slabega vremena, bomo dan tečaja prestavili na kasnejši termin. Ob pomanjkanju snega, se bo tečaj prestavil na Soriško planino ali pa bo prestavljen na kasnejši termin. 

Štiri dni zagotovljene zabave na snegu je namenjene vsem otrokom, ki so navdušeni nad bordanjem!
 Smučišče Cerkno je v zadnjih letih osvojilo veliko nagrad za NAJ smučišče Slovenije in imajo poskrbljeno za odlično počutje obiskovalcev, vključno z super MungoParkom Cerkno, ki ga urejamo člani našega kluba in je ob zadostni količini snega med najboljšimi v Sloveniji.
V klubu bodo potekali tudi treningi s freestyle ekipo ob vikendih in počitnicah po predhodnem dogovoru, katerim se lahko vedno pridružite. 
Če bodo otroci pridno trenirali skozi sezono, se bomo udeležili tudi tekem za državni pokal, kjer se zberejo otroci z vse Slovenije na zelo zabavnih dogodkih.

Se vidimo na snegu!