ALPIN / RACE PROGRAM

V svoje vrste vabimo vse, ki se želijo ukvarjati z alpin slogom deskanja na snegu. Obiskovanje naših treningov je odlična priprava za reprezentančni program deskanja na snegu, saj aktivno sodelujemo z reprezentančnimi trenerji in bivšimi tekmovalci v paralelnih disciplinah.

Že več let je naš član glavni trener reprezentance v paralelnih disciplinah, Izidor Šušteršič, sodelujemo pa tudi z bivšim tekmovalcem Jernejem Demšarjem. V kolikor še nimate svoje opreme, jo bomo skušali priskrbeti z nasveti in po ugodni ceni. Treningi za gorenjsko in ljubljansko regijo potekajo na bližnjih smučiščih Krvavec in Cerkno.

Žan Košir je v svoji karieri osvojil ogromno medalj z največjih tekmovanj, vključno s tremi olimpijskimi odličji, kar ga postavlja na prvo mesto med slovenskimi zimskimi športniki. Če imaš smisel za nagibanje deske, vabljen v našo Mungo alpin deskarsko šolo. V njej se bomo pomerili s sotekmovalci v alpin disciplinah (slalom, veleslalom) deskanja na snegu. Treningi v zimski sezoni potekajo redno po predhodnem dogovoru. Vabljeni tudi vsi, ki se šele spoznavate z deskanjem na snegu in bi želeli postati boljši. Iz naših začetnih tečajev otroke usmerjamo v slog deskanja, ki jim bolj ustreza in jih zanima – torej FREESTYLE ali ALPIN.

Več informacij na: info@mungo.si ali 041 585 823 (Žiga).

Jernej Demšar

2013 FIS Snowboard World Championships – Parallel Slalom – Jernej Demsar (SLO). Foto: FIS/Oliver Kraus