Letos prirejamo tridnevni Božični tečaj deskanja na snegu za otroke, ki bo potekal na smučišču Krvavec. Več informacij o tečaju najdete na TEČAJ DESKANJA NA SNEGU
Tečaj je primeren za začetnike in tudi tiste, ki bordanje že obvladajo. V EŠK Mungo imamo namreč trenerje deskanja na snegu, ki z veseljem otrokom pokažejo tudi različne skoke, obrate in druge vragolije na deski. Vsako leto navdušimo veliko število deskarjev. V lanski sezoni smo na skupinskih tečajih bordanja na desko postavili 20 otrok začetnikov.

PRIJAVE SO ODPRTE in jih spreemamo na info@mungo.si.

1. TERMIN:
BOŽIČNE POČITNICE: 27.12. – 29.12. 2021 (3 dni)
Na tečaju deskanja na snegu se otroci naučijo vseh osnov deskanja na snegu. Otroci bodo razvrščeni v skupine, ki bodo homogene po znanju in omogočajo kvalitetno delo učiteljev deskanja na snegu. Na tečaju se bodo otroci dodobra spoznali s snowboard opremo, naučili bočnega in poševnega drsenja ter samostojno zavijati na položnem terenu. Preizkusili se bodo tudi na vlečnici in v otroškem snowboard parku. Naše vadeče vedno spodbujamo, da dosežejo čimboljše dosežke in preživijo zabaven teden na snegu.

CENA: 190€ (Znesek je potrebno poravnati ob prijavi)

CENA Z IZPOSOJO OPREME: 235€

*Na več otrok iz iste družine nudimo popust.

KAKO POTEKA NAŠ DAN NA SNEGU:

9.00 – zbor na spodnji postaji gondole Krvavec

9.15-12.00 – ogrevanje in vadba deskarskih elementov

12.00-12.30 – topla malica

12.30-14.45 – bordanje

15.00 – zbor na spodnji postaji gondole

Po potrebi organiziramo tudi prevoz iz Ljubljane. Ne čakajte s prijavo, saj je maksimalno število otrok v skupini omejeno.

V ceno je vključena vozovnica, kosilo, čaj, poučevanje na snegu, foto in video material po koncu tečaja. V ceno je vključena tudi članarina v Mungo klub. Prevoz se organizira po predhodnem dogovoru, glede na število otrok.

Pridruži se nam na zabavnem počitniškem tečaju in postani Mungo border! Počitniški tečaji so izjemno popularni, saj se otroci naučijo preživljati prosti čas aktivno in v športnem duhu. 

Lepo vabljeni tudi nadaljevalci, ki želijo svoje znanje nadgraditi in se preizkusiti na objektih v snowparku.  Vsi, ki želite še nekaj več od bordanja, se lahko pridružite naši FREESTYLE ŠOLI BORDANJA.

Več informacij in PRIJAVE na: info@mungo.si ali 041 585 823
Prijava naj vsebuje IME in PRIIMEK otroka, stopnjo znanja, starost in ali potrebujete opremo.

PRIJAVA je veljavna z opravljenim nakazilom na TRR pri Hranilnici LON: SI56 6000 0000 0539 973
Sedež društva: Reteče 72, 4220 Škofja Loka
Namen plačila: ime in priimek otroka + termin 1,2

Se vidimo na Krvavcu.