Zima je prišla, z njo pa tudi zimske radosti. Ker smo specializirani za področje deskanja na snegu oz. bordanja, bi radi med božičnimi počitnicami, na sneg povabili čimveč mladih borderjev. Pridruži se nam in furaj Krvavec!

Med bližajočimi božičnimi prazniki bomo organizirali kar dva začetno-nadaljevalna tečaja bordanja. Oba se bosta odvijala na najboljšem slovenskem smučišču Krvavec. Krvavec ima ustrezne proge za učenje deskanja, saj lahko postopoma preidemo iz manj zahtevnih prog ob tekočem traku in vlečnici, na zahtevnejše in strmejše proge ob sedežnicah. Tako otroci v enem tednu poskusijo vse naprave in so že precej samostojni. Z našo ekipo se zelo posvečamo kakovosti podajanja znanja vadečim in želimo ustvariti okolje, ki omogoča otrokom zabavo na snegu.

Več informacij najdete v nadaljevanju novice. PRIJAVE na: info@mungo.si ali 041 585 823

BOŽIČNE POČITNICE

1. TERMIN 22.-24.12.2018 (3 dni)

V ceno je zajeto 3 dni učenja deskanja na snegu, 3-dnevna vozovnica in 3x topla malica. Na tečaju se bodo otroci dodobra spoznali s snowboard opremo, naučili bočnega in poševnega drsenja ter samostojno zavijati na položnem terenu. Preizkusili se bodo tudi na vlečnici in v otroškem snowboard parku.

CENA: 160€

CENA Z IZPOSOJO OPREME: 185€

Znesek je potrebno poravnati ob prijavi.

 

2. TERMIN 26.-30.12.2018 (5 dni)

5-dnevni tečaj deskanja na snegu, na katerem predelamo vse osnove deskanja a snegu. Otroci bodo razvrščeni v skupine, ki bodo homogene po znanju in omogočajo kvalitetno delo učiteljev deskanja na snegu. Po petih dneh učenja bordanja so otroci ponavadi že precej samostojni.

CENA: 250€

CENA Z IZPOSOJO OPREME: 290€

Znesek je potrebno poravnati ob prijavi.

 

Kako izgleda naš dan na smučišču:

9.00 – zbor

9.15-12.00 – ogrevanje in vadba deskarskih prvin

12.00-12.30 – topla malica

12.30-14.45 – bordanje

Ne čakajte s prijavo, saj je maksimalno število otrok v skupini omejeno..

Pridruži se nam na zabavnem počitniškem tečaju in postani Mungo border! V ceno je vključena tudi članarina v Mungo klub. Vsi, ki želite nekaj več od bordanja, se lahko pridružite tudi celoletni Mungo snowboard šoli, s katero vadimo trike in akrobacije v snowparkih po Sloveniji, največ na bližnjem Krvavcu.

Več informacij in PRIJAVE na: info@mungo.si ali 041 585 823

Se vidimo.