Za jesenske počitnice pripravljamo v Ekstremno športnem klubu Mungo prav poseben SKEJTARSKI TEDEN. Vse to se bo zgodilo v sklopu jesenskih počitnic in dogodka HURA PROSTI ČAS! SKATE ŠOLA bo od srede 2. novembra do nedelje 6. novembraVSAK DAN po 3 ure med 15.00-18.00! Tečaj bo potekal v prostorih bivše vojašnice na Partizanski cesti 1 v Škofji Loki. OBVEZNA je prijava na spodnji email naslov, da bomo vedeli okvirno število udeležencev in s tem razporeditev terminov.

skejt_a3_plakat_jesen2016_hura2

Vadba bo potekala pod vodstvom izkušenega rolkarja/skejterja ob vsakem vremenu, saj imamo urejen tako notranji kot zunanji skejtarski poligon. Obvezna je uporaba zaščitne opreme (čelada, ščitniki). Skate šola je dobra osnova tudi za zimske športe – snowboard in freestyle smučanje.

In da je stvar še boljša… vadba je BREZPLAČNA! Vsak udeleženec izpolni le IZJAVO o članstvu EŠK Mungo in plača klubsko članarino 10€! Udeležencem bomo naključno podelili tudi nekaj privlačnih nagrad (skejt deska, pulover, T-shirt) tako, da s prijavo nikar ne odlašajte!

VABLJENI VSI SKEJTARJI in tisti, ki bi to radi postali, pripeljite tudi prijatelje!

Se vidimo med jesenskimi počitnicami, da se naučimo čimveč novih trikov!