INDIVIDUALNE URE & ZAČETNIŠKI PAKETI

Ponujamo ugodne pakete za učenje deskanja na snegu (bordanja).

V klubu nudimo individualne ure učenja deskanja na snegu. Ta način je zagotovo najučinkovitejši, saj se učitelj karseda posveti učencu. Učne ure deskanja na snegu (snowboard-a) so namenjene vsem, ki se želijo čimprej naučiti deskanja na snegu in osvojiti tudi zahtevnejše snowboarderske tehnike (carving, freestyle, freeride). Termin in kraj učenja se določi po dogovoru, obvezna pa je predhodna rezervacija.

V EŠK Mungo poučujejo licencirani učitelji z večletnimi izkušnjami deskanja na snegu. Vsi učitelji so odlično strokovno podkovani tudi na področju freestyle tehnike, ki je med mladimi najbolj priljubljena. Poučujemo na slovenskih smučiščih Kranjska Gora, Cerkno, Stari Vrh, Krvavec ali po dogovoru.

INDIVIDUALNE URE SNOWBOARDANJA (DESKANJA NA SNEGU)

PAKETI ZA DESKARSKE ZAČETNIKE: AKCIJA!!!

Ker bi radi, da se z deskanjem na snegu spozna čimvečje število otrok, smo pripravili posebno ugodne začetniške pakete deskanja na snegu – bordanja. Ta ponudba je izjemna za vse, ki se želite navdušiti nad deskanjem na snegu. Bordanja se učimo postopno in se prilagodimo željam posameznika. Ponavadi začnemo na tekočem traku, nadaljujemo na vlečnici, kasneje pa preidemo na strmejše in zahtevnejše terene. Na koncu si bomo privoščili že kak skok in vragolijo na snegu. Vabljeni! 🙂

– ENODNEVNI MUNGO 6 PACK (6 ur – vmes je malica/kosilo) poteka od 9.00 – 15.00 v Kranjski Gori ali po dogovoru tudi drugo smučišče

OTROCIODRASLI
1 oseba190€200€
2 osebi210€230€

Vozovnico si vadeči priskrbi sam.

*otroci do 14,99 let

Po izkušnjah je najbolj efektivno učenje za 3 ure, saj vadeči odnesejo veliko znanja in je ravno dovolj naporno za začetnike.

– PAKET 3 URE (učenje je možno na smučiščih Krvavec, Cerkno, Kranjska Gora, Stari Vrh, Soriška planina) – PRIPOROČAMO!

OTROCIODRASLI
1 oseba120€125€
2 osebi155€160€

Vozovnico si vadeči priskrbi sam.

*otroci do 14,99 let

Po predhodnem dogovoru je možna tudi izposoja opreme – snowboard čevljji in deska z vezmi.

Posebej popularni so individualni paketi za ODRASLE na nočni smuki v idilični Kranjski Gori.

Termini so po dogovoru, obvezna pa je predhodna rezervacija. Učimo na smučiščih Stari Vrh, Cerkno, Krvavec, Soriška planina, Kranjska Gora.

Vse dodatne informacije dobite na:
info@mungo.si
tel: 041 585 823

Vabljeni!