Pozdravljeni člani in prijatelji MUNGO kluba!

Ker ponavadi v poletnem času primanjkuje družabnih aktivnosti, smo se lotili posebnega projekta in za vas pripravili prav posebno ponudbo. Organizirali bomo klubske treninge, ki bodo zajemali vadbo na trampolinu (okrogle oblike, premer 4,3m), zraven pa bomo imeli tudi ploščo za lovljenje ravnotežja, uteži, štango za dvigovanje trupa in še marsikaj. Uradni treningi bodo potekali 2-krat tedensko, okvirno smo določili ponedeljek in petek ob 17.00 uri, možne so še spremembe. Prvi klubski trening je za vsakega člana zastonj, vsak naslednji obisk pa je za člane kluba zgolj simboličen 1€! Če se slučajno nočete včlaniti v klub, lahko obiskujete treninge za 3€/obisk.

Poleg treninga Mungosi prisegamo tudi na prijetno druženje, zato bo ob vadbi mogoče dobiti tudi pijačo vseh vrst za minimalno ceno. Če bo interes pa lahko ob lepih dnevih zakurimo tudi žar!
Kako se včlanite v klub oz podaljšate članstvo? V klub se lahko včlanite na treningu, prinesete letno članarino 25€ in izpolnjen obrazec, ki ga dobite na spletni strani: http://mungo.si/index.php/klub/clanstvo
Za vse pa nekaj napotkov za uporabo trampolina:

– v bližini in na trampolinu se NE kadi, pije ipd.
– vedno se gre na trampolin s čistimi nogami!!!
– če so kakršnikoli predmeti ali kamenčki na trampolinu, se jih pred skakanjem počisti
– sicer se pa ravna po zdravi pameti!
-skakanje na lastno odgovornost!

Mladoletne osebe morajo na trening prinesti pisno izjavo staršev, da prevzemajo odgovornost za tovrstni trening svojega otroka!
Ker se naš trening center nahaja na skrivni lokaciji je dostop dostop možen le peš (orgevalni tek 10min). Zato se za nadaljnje informacije in napotke o lokaciji slišimo na naslednje telefonske številke:
Nejc  040 899 525
Tine  041 950 598
Žiga  041 585 823
Prvi uradni trening bo že ta petek 12. avgusta. Dobimo se ob 17.00 pri upravni enoti Škofja Loka oz. Pr’ Miholu! Če pa kdo zamudi, pa ne ve kje se nahaja trening center, lahko pokliče na zgornje telefonske številke!
LP
MungoCrew
*slika je zgolj simbolična, trampolin vsebuje tudi varovalno mrežo!