Ker se naše zabavno druženje na Cerkljanskem neizbežno pribljižuje, in ker imamo še dovolj prostora, smo se odločili, da prijave pobiramo še do petka, do 18. ure. Če pa zamudite še ta deadline, pa za vsak slučaj s seboj na Cerkno vzemite pižamo in zobno ščetko, morda vas bomo lahko kam stisnili, ampak nič ne obljubimo;)  Prijaviš se lahko TUKAJ!

plakat NOV 655px

OPEN GRILL PICNIC

V soboto bomo imeli tudi piknik s tako imenovanim “odprtim žarom”, kar pomeni, da s seboj prinesite čevapčiče in druge dobrote za na žar, mi pa bomo priskrbeli žar in žerjavico. Seveda open grill ni omejen samo na prijavljene obiskovalce. Za pijačo bo poskrbljeno! Vreme bo! 

Pa še to!
Vsem, ki bi želeli v soboto ostati v parku in se zabavati tudi po četrti uri, svetujemo, da se z avtom pripeljejo do koče na vrhu smučišča, saj je spust v dolino po smučišču po 16:15  prepovedan!

After party z DRISKOTEKO in HUDESHOEZZ ekipama se v hotelu nadaljuje ob 23:00. Pred tem pa imate možnost malce povečerjati (če vas roštilj v parku ne bo prepričal) ter se sprostiti v bazenu ali kje v objemu mesta Cerkno.

 

Se vidimo!