SKATE ŠOLA

Dobrodošli na spletni strani Ekstremno športnega kluba Mungo. Organiziramo različne skate tečaje za otroke in mladino. Tečaji potekajo v toplejši polovici leta, saj čez zimo zamenjamo rolke za snežne deske. Spremljajte našo spletno stran in bodite na tekočem o dogajanju na naših skejt vadbah. Skate šola poteka v prostorih bivše vojašnice v zunanjem skejtparku, če pa nam jo vreme zagodi pa se prestavimo v super urejene notranje prostore, kjer je postavljen miniramp in velik skejtarski bazen.

Treningi skejtanja so raznoliki in potekajo postopno in varno. Primerni so za začetnike, kot tudi za tiste, ki osnove že znate. Prilagojeni so posamezniku, da ta čimveč odnese od treninga. Naučimo se osnov rolkanja, od ravnotežja na skejtu do poganjanja, kasneje pa se posvetimo tudi pumpanju na minirampi in težjim prvinam skejtanja. Učimo se ollieja – osnovni skok, iz katerega izhaja večina trikov.

Ne odlašaj, pridruži se Mungo skate šoli in se nauči prvih korakov na rolki.

NOVO!!!

Za jesenske počitnice pripravljamo v Ekstremno športnem klubu Mungo prav poseben SKEJTARSKI TEDEN. Vse to se bo zgodilo v sklopu jesenskih počitnic in dogodka HURA PROSTI ČAS! Skejtanje bo potekalo od srede 2. novembra do nedelje 6. novembraVSAK DAN po 3 ure med 15.00-18.00! Tečaj skejtanja bo potekal v prostorih bivše vojašnice na Partizanski cesti 1 v Škofji Loki.

skejt_a3_plakat_jesen2016_hura2

Vadba bo potekala pod vodstvom izkušenega rolkarja/skejterja ob vsakem vremenu, saj imamo urejen tako notranji kot zunanji skejtarski poligon.

In da je stvar še boljša… vadba je popolnoma ZASTONJ! Vsak udeleženec izpolni le IZJAVO o članstvu EŠK Mungo in plača klubsko članarino 10€!

VABLJENI VSI SKEJTERJI in tisti, ki bi to radi postali, pripeljite tudi prijatelje!

Se vidimo med jesenskimi počitnicami, da se naučimo čimveč novih trikov!