FREESTYLE ŠOLA BORDANJA

Najzabavnejša in adrenalina polna snowboard šola v kateri spoznaš vse čare freestyle deskanja na snegu.

Treningi FREESTYLE BORDANJA potekajo ob vikendih in med šolskimi počitnicami, po predhodnem dogovoru. Po dogovoru pa tudi med tednom. Na začetku zimske sezone je čas za ponavljanje osnovnih tehnik bordanja in poglabljanje v karving tehniko. Izvajamo trike na ravnini, ko pa to že obvladamo pa se postopoma prestavimo v snowboard park, kjer treniramo različne trike na objektih v parku. Da je napredek hitrejši si pomagamo tudi z videoanalizo različnih tehnik bordanja. Med zimsko sezono obiskujemo tekme in druge snowboard dogodke na smučiščih Krvavec, Vogel, Rogla, Kope, Cerkno, Stari Vrh, Soriška planina. Obiskujemo tudi tuja smučišča (Dachstein, Flachauwinkl, Turracher Hoehe, Kaprun) Na koncu sezone pa običajno sestavimo kratek filmček z vsemi sodelujočimi v snowboard šoli. Če želiš bordati celo leto je Mungo šola deskanja na snegu najboljša rešitev!

Naša ekipa

Smo izkušena ekipa deskarjev na snegu, ki svoje znanje profesionalno prenaša na tečajnike. Pri svojem delu uporabljamo učinkovite in preizkušene metode učenja. Učitelji in trenerji so strokovno izobraženi z ustreznimi licencami. Stremimo k vrhunskosti, zato se trudimo prisluhniti vsakemu posamezniku. Naši tečajniki so zadovoljni,  polni novega znanja in veseli zadanih ciljev.

Kaj se učimo na snegu:

– spoznavanje osnov freestyle-a
– osnovni položaj prostega sloga
– vijuganje v zarezni tehniki (ang. carving)
– elementi prostega sloga na tleh
– osnove skokov brez in z rotacijo
– osnovni skok in osnovni prijemi deske (ang. grab)
– skoki z obratom naprej (ang. frontside)
– skoki z obratom nazaj (ang. backside)
– salta nazaj in naprej
– osnove drsenja po objektih
(50-50, boardslide, nosepress, tailpress, …)

Kje: smučišča po Sloveniji (Krvavec, Vogel, Cerkno, Rogla)

Skupinski tečaji z osnovami freestyle bordanja potekajo najpogosteje na smučišču Krvavec. Krvavec je zaradi bližine in odličnega snowparka perfektna destinacija za Mungo šolo bordanja. Če se zanimate za naš skupinski tečaj deskanja na snegu, pošljite povpraševanje na info@mungo.si in opišite nivo znanja otrok. Otroke razporedimo v homogene skupine, da osvojijo čimveč novih znanj na snegu.

Kdaj: oktober – maj

Več informacij: info@mungo.si

Na smučišča omogočamo prevoz s klubskim kombijem. Nakup vozovnic je po dogovoru. Možnost nakupa vozovnice za vsa slovenska smučišča – SSV za tekmovalce.

Pridruži se nadaljevalnim deskarskim tečajem, kjer bomo spoznali bordanje po snowparkih.

Kontakt: info@mungo.si ali 041 585 823