plakat NOV 655px

Še 5 dni nas ločuje do zaključka sezone v MungoParku, do premiernega MUNGO SPRING FEST-a. Organizatorji delamo s polno paro, da se boste imeli kar najbolje in da bomo lahko drugo leto z dobrimi referencami dogodek tudi ponovili. Tudi vreme je naročeno in kot kaže bo… v soboto morda celo sončno;)

Torej, če radi furate park oz. tudi če radi samo vijugate po progi, nikar ne zamudite priložnosti, da za 45€ dobite dvodnevno smučarsko karto + nočitev z zajtrokom + bazen + dnevni in nočni zabavni program + ….

Če ne boste zdržali dva dni, si lahko privoščite le nočitev (oz. vse prej našteto, brez smučarske karte) za 20€, karto za posamezni dan pa nabavite po rednih cenah na smučišču.

Če vas zanimajo podrobnosti o programu in dogodku samem, si preberite še tole novico, ali pa pošljite e-mail na info@mungo.si .

Ker sedaj nimate razloga, da bi manjkali, pokličite kolege, se pogrupirajte v skupine po 6 ali 4, ter izpolnite PRIJAVNICO! Če vam ne uspe skupaj spraviti ustreznih skupin, nič ne de, izpolnite prijavnico, in naknadno se bomo porazdelili tako, da bomo vsi zadovoljni.

PRIJAVE POBIRAMO ŠE DO SREDE 13.3.!

Število postelj/sob je omejeno, zato pohitite s prijavo!

Se vidimo v soboto!