This article is avalible in english here!

Ekipa iz Mungo kluba je že 3. leto zapored postavila in vzdržuje enega izmed najbolših snežnih parkov v Sloveniji – MungoPark na smučišču Cerkno. Vsako leto imamo veliko želj in načrtov, kako izboljšati park in poskrbeti,da bo obiskovalcem, ne glede na znanje, kar najbolj všeč. Seveda ima vsaka ideja svoje stroške, od SC Cerkno pa zelo težko dobimo konkretna denarna sredstva. Zato smo stvar vzeli v svoje roke. Letos smo s pomočjo sponzorjev pridobili sredstva za kar 5 novih objektov. Potrebno pa je tudi upoštevati, da smo nekaj teh izdelali tudi sami in da tudi sicer pustimo ogromno prostovoljnih ur v celem projektu postavljanja in vzdrževanja.
Ker se želimo tudi v prihodnje nadgrajevati in izboljševati, smo vstopili v nagradno igro “Support your local spot” v kateri kandidiramo za nov objekt v vrednosti 3000€! Trenutno smo na drugem mestu in za Mariborskimi bajekerji zaostajamo za skupno okoli 20.000 lajkov. Nagrado dobi le prvi, igra pa se zaključi konec februarja, zato nujno potrebujemo vašo pomoč! It ain’t over till the fat lady sings!

Pomagate nam lahko tako:
da na Facebook strani “Support your local spot”polajkate vseh (oz. čim več) 124 fotografij iz galerije “[spot] Cerkno snowboard park”
( link –>
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.225540727512327.58301.162563057143428&type=3 ),
da lajkate še vse 4 videote posnete v MungoParku na Cerknem!
o tem obvestite tudi vse svoje prijatelje na FB, bodisi z objavo linka na ta članek ali kar direktni link na galerijo našega parka!

HVALA, ker ste nam z nekaj kliki pomagali zgraditi objekt in to brez švas aparata ali fleksarice!

NAGRADNA IGRA

Za naše najbolj zagrete podpornike, bomo tudi izžrebali nekaj praktičnih nagrad:

– mungo majice
– mungo nalepke
– smučarske karte za SC CERKNO
– …
Čeprav smo hvaležni za vsak lajk, bodo v žrebanju za nagrade sodelovali le tisi, ki bodo:
– lajkali vse fotke in vidote MUNGOPARKA CERKNO
– povabili svoje prijatelje k lajkanju bodisi s objavo galerije ali tega članka na svojem FB zidu