Zima se očitno začenja in to v izjemnem slogu. Našo celoletno šolo bordanja bomo lahko že v novembru izvajali kar na slovenskih smučiščih. Za konec novembra se planira tudi že nekaj objektov v snowparku Vogel 🙂

Do 10. novembra lahko aktivni člani v snowboard šoli naročijo vozovnice za vsa slovenska smučišča. Cena za letnik 2002 in mlajše je 270€, za letnik 1997-2001 pa 410€, za odrasle je 440€. Obvezna pa je modra kartico v katero je vključeno tudi zavarovanje.

Letos smo pripravili tudi nekaj novosti. Obratovati je pričel MUNGO SKI SERVIS, v katerem vam ročno nabrusimo in namažemo smuči in deske.

Prvi ekipi MUNGO ŠOLE bomo pridružili še dodatno skupino, ki bo prav tako trenirala po posebnem programu. Snežni treningi bodo tudi letos potekali ob vikendih in med šolskimi počitnicami, po dogovoru pa tudi med tednom. Vabljeni vsi otroci, ki bi se radi naučili osnov in naprednih prvin bordanja ter se z desko zabavati na snegu. Vsakdo, ki se želi pridružiti ekipi Mungotov naj čimprej piše na info@mungo.si ali pokličite na 041 585 823, saj je zima praktično že tukaj!